برای متصل کردن سنگ های نمای ساختمان، ازانواع اسکوپ سنگ مانند اسکپ پروانه و اسکوپ زد استفاده می نماییم. این کار به این دلیل انجام می شود که سنگ های ساختمانی بعد از مدتی ممکن است از سطح ساختمان جدا شده و سقوط کنند. برای جلوگیری از این اتفاق، سنگ ها را به سطح دیوار پشتیبان اسکوپ می کنند. با خواندن کامل این متن با انواع اسکوپ سنگ آشنا می شوید و می توانید جهت خرید اسکوپ سنگ نیز اقدام بفرمایید.

اسکوپ سنگ

از رایج ترین مصالحی که در ساخت نمای ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد، سنگ است. سنگ ها جذابیتی طبیعی دارند که مورد توجه بیشتر طراحان و مهندسین معماری و عمران هستند. برای اجرای سنگ در نمای ساختمان، باید قوانین و اصولی را رعایت نمود. این اصول شامل روشی به نام اسکوپ کردن سنگ می باشد که در زیر به طور کامل شرح می دهیم.

قیمت اسکوپ سنگ

برای دریافت استعلام قیمت از انواع اسکوپ می توانید با شماره پشتیبانی 09136413978 مجموعه اسکوپ دهقان در اصفهان تماس بگیرید. اسکپ دهقان مفتخر به عرضه ی انواع اسکوپ سنگ با بهترین کیفیت و نازل ترین قیمت ها می باشد.

خرید اسکوپ سنگ

جهت خرید انواع اسکوپ سنگ و اسکوپ سرامیک، می توانید با مجموعه ی اسکپ دهقان تماس گرفته و از جزئیات و از اطلاعات محصولات مطلع شوید. همچنین می توانید از طریق همین صفحه، روی محصولات کلیک کرده و اسکوپ سنگ های متفاوتی را سفارش دهید تا برای شما ارسال شود. از بابت کیفیت و قیمت و پشتیبانی می توانید با خیال راحت به ما اعتماد کنید.

بهترین روش اسکوپ سنگ چیست؟

روش ها و محصولات مختلفی جهت اسکوپ کردن سنگ وجود دارد که در اینجا به انواع رایج آن اشاره می کنیم:

1-روش اسکوپ سنگ با سیم: این روش با نام اسکوپ سیم مفتول هم شناخته شده است. در این روش، در سطح پشتی سنگ شیار هایی را ایجاد می کنند که عموما به عمق 2 میلی متر هستند و از سیم هایی با جنس گالوانیزه، استفاده می کنند که با وصل کردن ضربدری به شیار ها و گره زدن نهایی وصل می کنند.

2-روش اسکوپ لقمه گذاری: برای اجرای این روش، پشت سنگ را برش می دهند، سپس آن را با چسب پر می کنند و نوع لقمه ای اسکوپ را که از جنس فلز می باشد، در بر ها وصل می کنند. در آخر ملات سیمانی و دوغاب را پشت سنگ ها ریخته و نصب می نمایند.

3-روش اسکپ پروانه ای: این روش نیز مانند اسکوپ لقمه ای می باشد. به این شکل که پایه  اسکوپ پروانه داخل شیار می چسبد و از نظر شکل ظاهری، این اسکوپ شبیه به پروانه است به همین دلیل به آن اسکوپ پروانه می گویند.

4-روش اسکوپ سنگ با اسکوپ زد: در این روش نیز مانند اسکوپ پروانه ای، پایه ی فلزی اسکوپZ را در شیار ایجاد شده فیکس کرده و در نهایت با ریختن ملات آن را به پشت سنگ و مصالح دیگر متصل می کنند.

5-روش اسکوپ با پیچ و رولپلاک: این روش عموما بعد از نصب سنگ های نمای ساختمان انجام می شود یعنی زمانی که مطمئن نیستند مصالح استحکام مورد نیاز را داشته باشد. برای اجرای این روش، چند سوراخ در سنگ ایجاد کرده و با استفاده از پیچ و رولپلاک سنگ را در جای خود محکم می نمایند.

انواع اسکوپ سنگ

اسکوپ سنگ ها انواع مختلفی دارند که در زیر به آنها اشاره می کنیم:

  • اسکوپ سیمی
  • اسکوپ 2 پایه
  • اسکوپ 3 پایه
  • اسکپ پروانه
  • اسکوپ زد 
  • اسکوپ لقمه ای
  • اسکوپ رولپلاک

طریقه نصب اسکپ سنگ

اسکوپ سنگ به روش ها متفاوتی اجرا می شود اما به طور کلی، برای اجرای اسکوپ سنگ، پشت سنگ را شیار می دهند. عموما این کار با دستگاه فرز یا CNC  نجام می شود. سپس پایه ی اسکوپ مورد نظر را در شیار فرو کرده و توسط سنگ یا ملات محکم می کنند. البته برای نوع سیمی و پیچ و رولپلاک طبق چیز که قبلا گفته شد، کار کمی متفاوت اجرا می شود اما به طور کلی قصد نهایی از اسکوپ سنگ، جلوگیری از سقوط ناگهانی آن بر سر عابرین و ایجاد خسارت برای مالک و فرد آسیب دیده می باشد.

مزایای اسکوپ سنگ

روش اسکوپ کردن سنگ بسیار کاربردی و ضروری است.مخصوصا برای برخی سنگ هایی که اصلا دارای تخلخل یا خلل و فرج نیستند مانند سنگ مرمر و سرامیک. به طور مثال، سنگ تراورتن دارای سوراخ های بسیار در بافت خود می باشد که ملات را جذب می نماید اما برای تمامی سنگ ها، اسکوپ سنگ مزایای زیر را داراست:

  1. افزایش استحکام و مقاومت نما و کاهش خسارت ها و هزینه های ترمیم و بازسازی
  2. ایجاد عایق های حرارتی و صوتی برای ساختمان
  3. سرعت بالای اجرایی در مقایسه با روش های قدیمی
  4. صرفه جویی در زمان و هزینه
  5. افزایش طول عمرو دوام نمای ساختمان

مطالعه بیشتر: جهت خواندن ضوابط اسکوپ سنگ نما کلیک کنید.

طریقه اجرای اسکپ سنگ

برای اجرای اسکوپ سنگ، مراحل زیر را انجام می دهند:

  1. ابتدا به وسیله ی مته ی دریل دو سوراخ در قطر سنگ ایجاد می کنند.
  2. یک سمت اسکوپ را بر روی سطح دیوار و سمت دیگر آن را در شیار ایجاد شده می گذارند به گونه ای که سوراخ اسکوپ در راستای سوارخ سنگ باشد.
  3. برای ثابت کردن اسکوپ ها به سنگ، قلابی برای آن نصب می کنند.
  4. هر سنگ توسط 2 اسکوپ به دیوار وصل می شود.
  5. فاصله ی هر سنگ از دیوار 3 سانتی متر و ملاتی که مصرف می شود عموما دوغاب سیمان است.

سوالات متداول

1-اسکوپ سنگ چیست؟

که سنگ های ساختمانی بعد از مدتی ممکن است از سطح ساختمان جدا شده و سقوط کنند. برای جلوگیری از این اتفاق، سنگ ها را به سطح دیوار پشتیبان اسکوپ می کنند.

2-روش اجرای اسکوپ سنگ چگونه است؟

اسکوپ سنگ به روش ها متفاوتی اجرا می شود اما به طور کلی، برای اجرای اسکوپ سنگ، پشت سنگ را شیار می دهند. عموما این کار با دستگاه فرز یا CNC  نجام می شود. سپس پایه ی اسکوپ مورد نظر را در شیار فرو کرده و توسط سنگ یا ملات محکم می کنند.

3-مزایای اسکوپ سنگ کدام است؟

افزایش استحکام و مقاومت نما و کاهش خسارت ها و هزینه های ترمیم و بازسازی- ایجاد عایق های حرارتی و صوتی برای ساختمان- سرعت بالای اجرایی در مقایسه با روش های قدیمی- صرفه جویی در زمان و هزینه- افزایش طول عمرو دوام نمای ساختمان

دیدگاهی موجود نیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *