مانند دیگر انواع اسکوپ که در مقاله های پیش از این توضیح داده ایم، اسکوپ هایی مانند اسکپ پروانه ، اسکوپ زد و غیره، اسکوپ کششی نیز نوعی دیگر از اسکوپ است که جهت محکم کردن اتصالات نمای ساختمان به کار می رود. از اسکوپ کششی می توان در انواع قطعات دیواری، سقفی و اسلب استفاده کرد. در این مقاله قصد داریم به شرح کاملی از اسکوپ کششی، اسکوپ کششی سنگ نما، اسکوپ کششی سنگ و غیره بپردازیم.

اسکوپ کششی

به طور کلی، نوع کارکرد اسکوپ کششی با پیچ و مهره است. البته می توان در صورت لزوم، زبانه ها را به طور مستقیم به سازه جوش داده و متصل نمود. این نوع اسکوپ، هزینه های نصب نما را تا حد بسیار زیادی کاهش می دهد. متریال ساخت و ساز اگر قابلیت جذب رطوبت و آب را نداشته باشند، به خوبی به ملات نچسبیده و خیلی راحت از نمای ساختمان جدا می شوند.

به عنوان مثال سنگ مرمر به قدری صیقلی است که اصلا قابلیت ایستادگی را ندارد اما برعکس آن سنگ تراورتن قابلیت جذب بیشتری دارد و متخلخل است اما با تمام اینها، باز هم اسکوپ کردن برای هر نوع سنگ نمایی واجب و ضروری است.برای خرید اسکوپ پروانه می توانید به سایت اصلی اسکوپ مهار مراجعه کرده و محصول مورد نظر خود را ثبت سفارش نمایید.

قیمت و خرید اسکوپ کششی

برای استعلام دقیق قیمت ها می توانید به فروشگاه های معتبر سر بزنید و یا در اینترنت جست وجو کنید. همچنین می توانید با شماره های پشتیبانی فروشگاه ها تماس گرفته و قیمت روز این محصول را بپرسید. به طور کلی قیمت اسکوپ کششی، مبلغی حدود عددی 1000 تومان است و در واقع اصلا قیمت خاصی ندارد. پس بسیار مقرون به صرفه تمام می شود. برای خرید انواع اسکوپ کششی می توانید از فروشگاه های معتبر خرید نمایید. برای خرید انواع اسکوپ سنگ و سرامیک و یا اسکوپ های زد و پروتنه ای می توانید از فروشگاه اسکوپ دهقان تحقیق کرده سپس سفارش دهید.

اسکوپ کششی سنگ نما

از مصالح بسیار پر کاربردی که در ساختمان ها به کار می رود، می توان به سنگ اشاره کرد. سنگ ها معمولا آلودگی را به میزان کمتری جذب می کنند اما در بعضی مواقع در اثر بی مبالاتی افراد مسئول در پروژه ممکن است این سنگ ها از بخش نمای ساختمان به راحتی جدا شده و سقوط کنند که موجب دردسر های جانی و مالی بسیاری می شود.

از دلایل عمده افتادن و جدا شدن سنگ نما از ساختمان می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. نشست زمین و جمع و باز شدن به دلیل سرما و گرما
  2. ایجاد بار های دینامیکی چون زلزله و تندباد و سیل
  3. عدم محکم نمودن مناسب سنگ به دیوار پشیبان ساختمان

در واقع اسکوپ کششی، ابزاری نوین در راستای برطرف کردن این گونه مشکلات می باشد.

مطالعه ی بیشتر: برای خواندن اسکوپ سنگ خشک کلیک کنید.

ویژگی های اسکوپ کششی

اسکوپ کششی، ویژگی ها و خواصی دارد که در زیر به آنها اشاره می کنیم:

  • امکان نصب سریع و راحت
  • ایجاد مکش زیاد میان سنگ ها و ملات
  • قابلیت جوشکاری مستقیم

در ضمن از این اسکوپ در نما کاری تر استفاده می شود.

اسکپ مهار مفتخر است به سال ها عرضه کردن بهترین و با کیفیت ترین انواع اسکوپ در بازار با مناسب ترین قیمت های روز. برای خرید انواع اسکوپ و همچنین کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره پشتیبانی 09136413978 تماس گرفته و با متخصصن و مشاوران مجرب ما در تماس باشید.

اسکوپ کششی سنگ

نصب صحیح سنگ نما به وسیله ی ملات همواره، کاری بسیار سخت و مشکل آفرین در بین مهندسین و افراد مسئول بوده است.اسکوپ کششی به طور یقین می تواند یکی از ابزار هایی باشد که این سختی ها را به حداقل می رساند.اسکوپ سنگ کششی، از دو پایه و یک میله بین این دو ساخته شده است.برای نصب باید در پشت سنگ شیار هایی را ایجاد کنید و دو پایه این اسکوپ را درون شیار ها فیکس کنید.

به این ترتیب، میله میان سنگ و لبه ها گیر می کند و باعث تولید اصطکاک زیادی می شود. همین اصطکاک به وجود آمده می تواند از سقوط کردن سنگ در دراز مدت جلوگیری نماید. اسکوپ های کششی، دارای قابلیت تحمل وزن تا 120 کیلوگرم را هستند. کلیه بخش های اسکوپ کششی، آبکاری شده و ضد زنگ می باشند.

مزایای اسکوپ کششی

اسکوپ کششی مزایای زیادی دارد که در زیر چند نمونه را نام برده ایم:

  • قابلیت اتصال بسیار سریع و ساده
  • دارای مقاومت بالا تا حد تحمل 120 کیلوگرم سنگ
  • قابل استفاده در نمای غیر مشهود و زیر سقف و جوشکاری
  • نیازی به استفاده از چسب و لقمه ندارد
  • نیازی به استفاده از پیچ و رولپلاک ندارد.

سوالات متداول

1-اسکوپ کششی چیست؟

اسکوپ کششی نیز نوعی دیگر از اسکوپ است که جهت محکم کردن اتصالات نمای ساختمان به کار می رود. از اسکوپ کششی می توان در انواع قطعات دیواری، سقفی و اسلب استفاده کرد.

2-مزایای استفاده از اسکوپ کششی کدام است؟

قابلیت اتصال بسیار سریع و ساده- دارای مقاومت بالا تا حد تحمل 120 کیلوگرم سنگ- قابل استفاده در نمای غیر مشهود و زیر سقف و جوشکاری- نیازی به استفاده از چسب و لقمه ندارد- نیازی به استفاده از پیچ و رولپلاک ندارد.

3-چرا سنگ نما از ساختمان سقوط می کند؟

نشست زمین و جمع و باز شدن به دلیل سرما و گرما- ایجاد بار های دینامیکی چون زلزله و تندباد و سیل- عدم محکم نمودن مناسب سنگ به دیوار پشیبان ساختمان-در واقع اسکوپ کششی، ابزاری نوین در راستای برطرف کردن این گونه مشکلات می باشد.

دیدگاهی موجود نیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *