اسکوپ چیست
اسکوپ ها ابزاری هستند برای چسباندن و محکم کردن سنگ و سرامیک در نمای ساختمان. در مقاله ی اسکوپ سنگ چیست به طور کامل این ابزار و روش کارش را شرح داده ایم. حال در این مقاله می خواهیم به شرح اسکوپ چیست به طور کامل و جامع بپردازیم همچنین انواع اسکوپ را با هم بررسی کنیم. پیشنهاد ما این است که تا آخر این مقاله همراه ما باشید.

اسکوپ

بیشتر سنگ ها دارای سطح صیقلی هستند. سرامیک مثال بسیار خوبی می باشد. به همین دلیل پس از نصب برای نمای ساختمان ممکن است در اثر گذشت و زمان و جذب برف و باران و یا حتی وقوع زلزله، این سنگ و سرامیک ها از نما جدا شده و سقوط کنند. در اصل اسکوپ ها ابزاری برای برطرف کردن همین مشکل هستند. سنگ و سرامیک را توسط اسکوپ به دیوار پشتی و مصالح دیگر می چسبانند و فیکس می کنند.

اسکوپ ها انواع مختلفی دارند که در ادامه مطلب به آنها اشاره کرده ایم. اسکوپ سنگ به قدری ضروری و حیاتی است که در مقررات ملی ساختمان نیز به طور کامل ذکر شده است. بر اساس ماده 29 تخریب و نوسازی شهر، باید حتما از روش اسکوپ در ساخت ساختمان و نما استفاده کرد.

مطالعه بیشتر: برای شناخت اسکوپ مرغوب و نامرغوب کلیک نمایید.

بر اساس هر منطقه از زندگی، شرایط آب و هوایی نیز متفاوت می شودمثلا در شرایط کوهستانی در شب ها دمای هوا به منفی می رسد و با بارش زیاد برف احتمال کنده شدن سنگ نما ها وجود دارد. به دلیل یک قانون فیزیک، ذرات اب به داخل سنگ ها نفوذ کرده و در شب که یخ می زند منبسط شده و باعث ایجاد شکاف و فاصله میان سنگ و مصالح می شود. به همین دلیل باید حتما از اسکوپ ها استفاده کرد.

اسکوپ چیست

در ساختمان ها، نمای به کار رفته عمدتا یا از جنس سنگ است یا سرامیک است. عموما این نما ها به صورت قائم نصب می شوند و در صورت محکم نشدن، هر لحظه امکان سقوطشان بر سر عابرین وجود دارد. اسکوپ همان ابزاری است که به واسطه ی آن، سنگ ها و سرامیک ها را به دیوار پشتیبان آنها محکم می چسبانند. اسکوپ ها از نمای ساختمان در مقابل حوادثی مانند زلزله، تندباد و مشکلات دیگر جمایت می کنند.

انواع اسکوپ

اسکوپ ها انواع مختلفی همچون اسکپ پروانه، اسکوپ زدZ و غیره دارند. هر یک از این اسکوپ ها کارایی خاص خود را دارند. البته بیشتر آنها در کاربرد شبیه به هم عمل می کنند. برای نصب تمامی آنها ابتدا در پشت سنگ یا سرامیک توسط دستگاه فرز، شیار هایی را ایجاد می کنند سپس اسکوپ را در شیار فرو برده و در نهایت توسط چسب و ملات محکم می کنند. در زیر انواع اسکوپ را نام برده ایم:

اسکوپ 2 پایه اسکوپ 3 پایه اسکوپ سیمی
اسکوپ زدZ اسکپ پروانه اسکوپ لقمه ای

معایب اسکوپ

اسکوپ کردن سنگ ها و سرامیک و کاشی معایبی نیز دارد که در زیر به آنها اشاره کرده ایم:

  1. اجرای اسکوپ نیازمند هزینه ی زمان و پول زیاد است که برای کارفرما چندان راضی کننده نیست.
  2. به دلیل اجبار در ایجاد شیار در پشت سنگ ها، سنگ از همات محل دچار ضعف و در دراز مدت ممکن است دچار شکست شود.
  3. برخی سنگ ها بسیار نرم هستند مانند سنگ مرودشت که بسیار زود می شکند و در مقابل برخی سنگ ها بسیار ضخیم هستند مانند سنگ گرانیت که برش آنها نیازمند دستگاه خاص برش این سنگ است و فشار زیادی نیز به دستگاه وارد می شود.

قیمت و خرید انواع اسکوپ

اسکوپ ها به جز نصب سنگ و سرامیک در اتصال بدنه نیز کاربردی هستند. لازم به ذکر است که با توجه به هزینه های نصب اسکوپ و صرف زمان جهت نصب، باز هم این کار بسیار مقرون به صرفه تر از پرداخت خسارت جهت هزینه های بازسازی و یا خسارت عابرین می باشد. برای استعلام قیمت و یا خرید اسکپ پروانه و اسکوپ زد می توانید با شماره 09136413978 تماس گرفته و اطلاعات و جزئیات لازم را از مشاوران مجرب ما بپرسید. همچنین شما می توانید برای سفارش انواع اسکوپ از طریق سایت اسکپ دهقان اقدام نموده و محصول خود را به صورت آنلاین خریداری کنید.

نصب اسکوپ

روش های مختلفی برای نصب انواع اسکوپ وجود دارد که در زیر به شرح آنها پرداخته ایم:

  • نصب اسکوپ با روش سیم: در این روش اسکوپ گذاری: سیم یا مفتول هایی از جنس ورق گالوانیزه در اختیار داریم که توسط ایجاد شیار در پشت سنگ ها و نصب ضربدری سیم ها اسکوپ گذاری انجام می شود.
  • اسکوپ گذاری با اسکوپ پروانه: اسکوپ های پروانه ای، بسیار کاربردی و ارزان قیمت هستند و نصب آنها به این صورت است که پشت سنگ یا سرامیک را با دستگاه فرز شیار داده سپس اسکوپ ها در شیار قرار می دهند و توسط چسب اسکوپ سنگ و ملات محکم می کنند.
  • اسکوپ با نوع اسکوپ زد: این روش هم درست مانند روش اسکوپ پروانه اجرا می شود.
  • اسکوپ توسط پیچ و رولپلاک: این روش برای زمانی کاربرد دارد که قبل از نصب سنگ ها اسکوپ انجام نشده باشد و پس از نصب، با دریل سوراخ هایی روی سطح سنگ ایجاد می کنند و پیچ و رولپلاک را در محل سوراخ های ایجاد شده ثابت می کنند.
  • روش های سیم اسکوپ، لقمه گذاری، اسکوپ های 2 پایه و 3 پایه نیز از انواع اسکوپ گذاری ها می باشند.

سوالات متداول:

1_اسکوپ چیست؟

در ساختمان ها، نمای به کار رفته عمدتا یا از جنس سنگ است یا سرامیک است. عموما این نما ها به صورت قائم نصب می شوند و در صورت محکم نشدن، هر لحظه امکان سقوطشان بر سر عابرین وجود دارد. اسکوپ همان ابزاری است که به واسطه ی آن، سنگ ها و سرامیک ها را به دیوار پشتیبان آنها محکم می چسبانند.

2_انواع اسکوپ را نام ببرید؟

از انواع اسکوپ ها می توانیم به موارد رایجی مانند اسکوپ 2 پایه- اسکوپ 3 پایه- اسکوپ سیمی- اسکوپ زدZ- اسکپ پروانه- اسکوپ لقمه ای و غیره اشاره کنیم.

3_کاربرد اسکوپ چیست؟

اسکوپ ها به جز نصب سنگ و سرامیک در اتصال بدنه نیز کاربردی هستند. لازم به ذکر است که با توجه به هزینه های نصب اسکوپ و صرف زمان جهت نصب، باز هم این کار بسیار مقرون به صرفه تر از پرداخت خسارت جهت هزینه های بازسازی و یا خسارت عابرین می باشد

دیدگاهی موجود نیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *